Ilmoittaudu mukaan

Yhdessä ideoimaan ja rohkeasti kokeilemaan

Pilotoinnissa on keskeistä ideoiden ja kokeillen löytää uusia toimintamalleja, yhteistyömuotoja ja keinoja luoda innostavaa ja kaupunkilaisia aktivoivaa toimintakulttuuria. Kaupunkilaiset haastetaan pohtimaan millainen voisi olla täydellinen liikuntakuukausi.

Kokeiluja toteutetaan jo keväällä, mutta suurin osa niistä keskitetään syksylle täydellisen liikuntakuukauteen yhteyteen. Valon tavoitteena on syntyvien ideoiden ja toimintamallien lanseeraaminen muihin kaupunkeihin. Teemme yhteistyötä Jyväskylässä vastaavalla toimintamallilla toteutettavan Kasva Urheiljaksi -pilotoinnin kanssa. Hyödynnämme heidän kokemuksia ja tavoittelemme, voiko täydellinen liikuntakuukausia olla meillä arkea.

Toiminta ei vaadi taloudellista panostamista, ainoastaan suuren joukon ideoita, joita voidaan kokeilla yhteisöissä. Liikkumista, hyvinvointia ja jaksamista voidaan parantaa asianomaisten omilla hyvillä ideoilla, jos niiden kokeiluun annetaan vain mahdollisuus.  

Ilmoittaudu mukaan 

KOKEILUKORTILLA

 

ESLIValoMikkelin kaupunkiMikelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Mikke ryVipuvoimaa EU:lta 2007-2013Euroopan unioni Euroopan sosiaalirahasto