MAHL sai liikuntakuukauden aikana rohkeutta

MAHL sai liikuntakuukauden aikana rohkeutta

Julkaistu 22.09.2014

Mikkelin Alueen Harrasteliiga eli MAHL on ollut mukana Täydellisen liikuntakuukauden suunnittelussa alusta lähtien. Kuukauteen MAHL osallistui tapahtumien järjestämisellä sekä uudenlaisen toiminnan kokeilemisella.

MAHL:n toiminnanjohtaja eli Tuomas Anttonen kertoo, että Täydellisen kuukauden aikana suurin anti oli siinä, että he saivat rohkeutta kokeilla asioita, joita oli aikaisemmin mietitty.

”Rohkeus ja monipuolisuus tulee tästä Täydellisesti liikuntakuukaudesta ensimmäisenä mieleen. Tapahtumia on ollut paljon ja se on ollut hyvä juttu. Kokonaispotti on ollut iso, vaikka jossain tapahtumissa olisikin ollut vähemmän väkeä.”

MAHL:n pääteema kuukauden aikana oli nuorissa, joille järjestettiin harrastekerhoa, niin että joka kerralla kokeiltiin eri lajeja. Ensimmäisen kokoontumisen aiheena oli jalkapallo, toisen salibandy ja jääkiekkokokeilu järjestetään vielä piakkoin.

Haettiin sitä mikä nuoria kiinnostaa ja mikä olisi toimiva juttu,” kertoo Anttonen.

”Tavoitteena on siirtää toimintaa nuoriin ja lapsiin. Katsotaan toimiiko yksittäinen laji paremmin vai olisiko sellainen kerho parempi, missä olisi muutamaa eri lajia.”

Toinen uusi juttu oli ilmaiset lajivuorot avoimin ovin eli MAHL järjesti pelivuoroja eri lajeissa mihin oli mahdollista tulla suoraan lajia kokeilemaan.

”Siellä on käynyt uutta väkeä, ja olemme saaneet lisää ihmisiä joukkueisiin”, kertoo Anttonen.

” Halpoja vuoroja lisätään mahdollisuuksien mukaan ja nuorille tullaan suuntamaan lisää ohjelmaa. Jatkossa aloitetaan myös aikuisten naisten salibandykerho.”

Anttonen kertoo, että kuukauden aikana yhteistyö eri tahojen kanssa on lisääntynyt.

”Esedulle mennään pitämään pelikerhoa loppuvuodeksi. Ja joidenkin urheiluseurojen kanssa on yhteistyö tiivistynyt.”

”Toivottavasti Täydellinen liikuntakuukausi jatkuisi siten, että lapsille ja nuorille tarjottaisiin lisää monipuolista liikuntaa. Esimerkiksi heti koulupäivän jälkeen, ennen omia lajiharjoituksia.”

Kaikki uutiset

Uusimmat viestit ja tiedotteet

MAHL sai liikuntakuukauden aikana rohkeutta
Tuomas Anttonen pitää Täydellistä liikuntakuukautta rohkeana ja monipuolisena.
22.09.2014
Tänään koko kaupunki liikkuu
On ilo liikkua yhdessä! Ilmoita nyt oma liikuntapahtumasi ja kutsu muut mukaan!
22.09.2014
AMERIKKALAISTA JALKAPALLOA PÄÄSEE KOKEILEMAAN TÄLLÄ VIIKOLLA
Bouncers pitää avoimet ovet kuplahallilla.
16.09.2014
Jäälajeja ja patikointia
Viikonloppuna luvassa Jukurien ja Kampparien yhteistyötä ja koululaisyleisurheilua.
12.09.2014

 

ESLIValoMikkelin kaupunkiMikelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Mikke ryVipuvoimaa EU:lta 2007-2013Euroopan unioni Euroopan sosiaalirahasto